HOLD  /  TECH 
TECH
 
hold_tech2
Kemishow - ild, røg og eksplosioner
Er du vild med ild, røg og eksplosioner? Kemishow på Ungdomsskolen består af en uafbrudt række af demonstrationsforsøg, næsten udelukkende i form af overraskende anvendelser af hverdagskemikalier. Der er ild, røg, farveskift og en (kontrolleret) eksplosion eller tre. Det grundlæggende mål med showet er at skabe interesse for naturvidenskab, og vise, at der er masser af kemi og naturvidenskab i dagligdagen. Showets niveau lægges efter deltagerne.
hold_tech3
LEGO Mindstorm
Er du vild med robotter og programmering? Så kom og byg med på vores helt nye EV3 Mindstorm sæt og oplev de nyeste teknikker inden for programmering. Hvad med en robot, som kan hente en cola, rydde op eller sortere slikket, så du altid får dine favoritter? Hvad med en robot, der kan udforske en planet? Vi bygger robotter med LEGO Mindstorm og lærer grundprincipperne bag. Du får gode kammerater med samme interesse og måske tager du det videre? Kun fantasien sætter grænser!
hold_tech4
Rumfartsteknologi - En rejse mod Mars
På holdet vil du lære at klare dig som astronaut i rummet. Du vil lære at finde vej til fjerne planeter – og at komme hjem igen. Du vil også lære det, som er nødvendigt for at opholde sig og overleve i en lukket rumkapsel. Her må man kunne dyrke sin egen mad, rense luften og vandet og samarbejde med andre. Du vil også lære at overleve farlige situationer, når du lander på jorden igen.


Senest opdateret 26.06.2019 10:31 af CVH