JA KONTORET

JA-Kontoret er en platform for dine idéer og skaberlyst som ung i Helsingør og omegn.

Her er ikke langt fra idé til færdig projekt og der er mulighed for at hente støtte, inspiration og netværk til at realisere dine idéer.

Første skridt på vejen er at tage kontakt til projektkoordinater Gry, hun kan fanges på:

e-mail: Stj08@helsingor.dk

FB: JA-kontoret Helsingør

Insta: @Jakontoret

NEON på RÅ FESTIVAL

TILMELD DIG WORKSHOPS HER

Torsdags Atelieret
Har du brug for at pimpes lidt op?? ????Grib muligheden og drop forbi Torsdags Atelieret, hvor du denne torsdag har mulighed for at lave unikke perlesmykker, med hjemmelavede vedhæng ???? ???? Kom forbi når det passer dig, efter skole eller arbejde - det er helt gratis og det er kaffen også ???? ???? Makerspace - Rasmus Knudsens Vej 52, 3000 Helsingør - - - - - - ❤️‍???? Torsdags Atelieret er din nye torsdags tradition ❤️‍???? Kreative workshops, hver torsdag mellem kl.16-19 ❤️‍????

NEON

NEON er et kunstnerisk magasin skabt af unge for unge.

Det er en platform, hvor du kan dele den kunst, du laver med andre og blive inspireret.

NEON udgav det første magasin i maj 2020 og andet magasin blev udgivet i november 2020.

Læs udgivelserne her: www.issuu.com/jakontoret

Følg NEON på insta: @NEONmag3000

NATURNETVÆRKET

Elsker du at være ude i naturen? Har du en passion for planter, inde som ude, eller savner du bare vildt meget nogen at tage på shelter-tur med? Så er dette netværk noget for dig.

Her samles unge på kryds og tværs fra Helsingør og omegn om naturen, på mange forskellige måder. Vi tager på sanketure i de vilde omgivelser, laver mad over bål, overnatter i shelter, går på rav-jagt i mørke, vinterbader, laver potteplante-workshops, og hvad der ellers kommer af idéer – også online. Hvis det lyder som noget du kunne have lyst til, kan du finde vores facebook-gruppe her.

MELD DIG IND I NATUR-NETVÆRKET PÅ FACEBOOK.

MUSIKNETVÆRKET TONEASSOCIATIONEN

Er en netværksgruppe for dig der spiller musik samt dig der vil være med til at udvikle og afvikle koncerter.

Som en del af Toneassociationen er det muligt at deltage i workshops og event. Det er muligt at komme ud og spille flere koncert samt at indspille sin musik i Ungdomsskolens studier.

Toneassociatione afholder lytte-aftener, hvor det er muligt at spille sin musik for andre musikere.

Find facebookgruppen og

BLIV EN DEL AF TONEASSOCIATIONEN

UNGE SKRIVERE

Gemmer der sig en lille digter i maven på dig? Og kan du ikke helt stoppe hænderne og hovedet fra at producere lyriske tekster? Så er dette nye fællesskab noget for dig.

Unge Skrivere er et netværk for unge i Helsingør og omegn, der elsker lyrik. Her deler vi inspirationer og kreationer med hinanden, og giver hinanden tips og tricks til at skrive på bedste vis. Sammen laver vi skriveøvelser, lytter til hinandens produktioner, og vil i fremtiden tage til og skabe events for lyrik.

Her er man velkommen, uanset om man skriver sangtekster eller haiku-digte, om man er ny eller erfaren, eller om man søger at få udgivet sine tekster eller bare har brug for inspiration.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

MELD DIG IND I VORES FACEBOOK GRUPPE HER

FOTO-entusiasterne

Klik! Og så er det perfekte skud i kassen. Det er alt der skal til. Men hvis du nu alligevel synes det er sjovt at bruge lidt ekstra tid på at nørkle lidt med dine fotos, prøve nye Insta-filtre af, eller justere ISO'en på dit spejlreflekskamera til uendelighed, så er dette fællesskab noget for dig.

Her mødes unge fra Helsingør og omegn, der alle har en kærlighed for linsen og dens tilhørende finurligheder, for at dele erfaringer og hemmelige shoot-lokationer, lege med fotoredigering, og benytte sig af Ungdomsskolens spritnye mørkekammer.

Hvis du synes dette lyder som noget for dig, kan du finde vores Facebook-gruppe her.

FOTO-ENTUSIASTERNES FACEBOOKGRUPPE.

KREA & KAGE

Til Krea og Kage afprøver vi forskellige former for håndværk, imens vi hører god musik, drikker te og spiser kage.

Der har blandt andet været keramik, tie-dye og linoleumstryk på programmet.

Workshopsene er gratis at deltage i.

TJEK LØBENDE EVENTS UD PÅ FACEBOOK/KREAOGKAGE

MAKERSPACE

Er du kreativ? Kan du lide at skabe og opfinde? Så er Makerspacet for dig.

På Makerspacet er der 3D printere, laserskærer, foliecutter, tekstilpresse, drejebænke til ler, fotostudie, broderimaskine og meget andet.

LÆS MERE OM MAKERSPACE HER

JA-Kontoret anbefaler

Ved du godt, at der også er kurser på Ungdomsskolen for dig, der er fyldt 15 år?

Her er dit overblik over de hold og kurser, du kan tilmelde dig i efteråret.

Find dit næste kursus her.

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Producer - Helsingør
Elsker du musik, og drømmer du om at lave din helt egen sang? På dette hold arbejder vi med at producere og indspille et nummer. Vi tager udgangspunkt i din idé og smag inden for musik, så du får et unikt færdigproduceret nummer med hjem. De første par gange vil vi sammen gennemgå øvelser i musikprogrammet Ableton Live, så I kommer godt fra start. Derefter går vi i gang med jeres individuelle sangproduktioner. Du kan tilmelde dig, uanset om du er nybegynder eller øvet.
Producer Øvet- Helsingør
Yoga - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.

Kontakt JA-Kontoret

Gry Jensen (Projektkoordinator / underviser /  JA-kontoret)

Mail: stj08@helsingor.dk

Senest opdateret 10.11.2021 10:35 af CVH