JA KONTORET

JA-Kontoret er en platform for dine idéer og skaberlyst som ung i Helsingør og omegn.

Her er ikke langt fra idé til færdig projekt og der er mulighed for at hente støtte, inspiration og netværk til at realisere dine idéer.

Første skridt på vejen er at tage kontakt til projektkoordinater Gry, hun kan fanges på:

e-mail: Stj08@helsingor.dk

FB: JA-kontoret Helsingør

Insta: @Jakontoret

Nordlys lørdag 2022

Klik her for at ændre dette

LÆS MERE OM

TILMELD DIG WORKSHOPS HER

Krea Værkstedet
På Kreaværkstedet kan du arbejde med tekstil tryk, maling, 3D print, keramik, mørkekammer, laserskære og meget mere.

JA-KONTORET ANBEFALER

Ved du godt, at der også er kurser på Ungdomsskolen for dig, der er fyldt 15 år?

Her er dit overblik over de hold og kurser, du kan tilmelde dig i efteråret.

Find dit næste kursus her.

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig når vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi starter nye hold til foråret 2023, når vejret tillader det.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater – eller synes du, det kunne være sjovt at prøve? Men vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Understøttende Matematik fra 9. kl. - Helsingør
Går du i 9.klasse eller opefter og synes du, at matematikken er begyndt at blive svært at forstå? Så skal du komme til Helsingør Ungdomsskole hvor holdet vil tilbyde ekstra understøttende undervisning hvor vi snakker om de emner I synes er svære i skolen. Det kan være alt fra procentregning, brøkregning eller ligningsløsninger. Holdet vil også hjælpe dig med at blive bedre til at tage noter i timerne, så du ikke skal bruge alt for meget energi på at forstå alting i skolen.
Yoga - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.

Kontakt JA-Kontoret

Gry Jensen (Projektkoordinator / underviser /  JA-kontoret)

Mail: stj08@helsingor.dk

Senest opdateret 31.01.2023 10:30 af APRSUP