Gå til sideindhold
 

JA KONTORET

JA-Kontoret er en platform for dine idéer og skaberlyst som ung i Helsingør og omegn.

 

Her er ikke langt fra idé til færdig projekt og der er mulighed for at hente støtte, inspiration og netværk til at realisere dine idéer.

 

Første skridt på vejen er at tage kontakt til projektkoordinater Gry, hun kan fanges på:

Tlf: 25311133

e-mail: Stj08@helsingor.dk

 

FB: JA-kontoret Helsingør

Insta: @Jakontoret

 


 

Silent disco

 

Kom med til Silent Disco på Musikhuset Elværket fredag d. 22/4, fra kl. 20:30-23:30.

Det er gratis, men du skal tilmelde dig her:

 

https://forms.gle/b7UWku7KqvRZpAVW9

Der vil være billige øl og godt humør. Så kom og grib nogle høretelefoner, hvor du kan vælge imellem tre kanaler i alt, to med skiftende genre i løbet af aftenen, og en kanal hvor alle kan sætte deres yndlings sange på. Vi glæder os til at se jeres dance moves på floor.

 

Der er begrænset antal pladser, så husk at tilmeld dig for at sikre dig en plads.

Eventen er gratis for dig under 25 år.

Bag eventen står Silent Disco crewet som består af Gaia, Rebecca, Mille og Anemone. 

Eventen er laver i samarbejde med JA-Kontoret og Elværket

TILMELD DIG WORKSHOPS HER

Det spirituelle Værksted
Det Spirituelle Værksted har denne gang fokus på stjernetegn. VI kigger på soltegn, månetegn og ascendant. JA-Kontoret er rykket til Elværkets gård, Rosenkildestien 3.

Året der gik

Her er et lille udblik af nogle af de oplevelser, der blev skabt igennem JA-Kontoret i 2021.
Året bød bl.a på bød blandt andet på åbning af JA-containeren, kreative workshops, udgivelse af to @neonmag3000, poesi festival, deltagelse på festivaler m.m.
*
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

 


 

Kunne du tænke dig at være med i Generation Zex?

Generation Zex er projekt der samler unge der arbejder i et normkritisk perspektiv for at udbrede accept for alle uanset race, seksualitet og kønsidentitet.

 

De har udarbejdet et alternativt seksualundervisnings tilbud til folkeskoler og ungdomsuddannelser. Deres motivation for at starte Generation Zex er egne mindre gode erfaringer med seksualundervisning i folkeskolen.

Deres mål er at favne flere unge og gøre dem klogere på egen krop, tanker og følelser. De har ambitioner om at lave podcast, events og være mere synlige på sociale medier. De åbner derfor op og søger nye medlemmer til Generation Zex. For at være med i Generation Zex skal du have tilknytning til Helsingør Kommune (bopæl, uddannelse eller arbejde) og være mellem 16 og 22 år.

 

Ansøg her:

 

https://forms.gle/DcCwrUqLwJivAkN28

 


 

NEON

NEON er et kunstnerisk magasin skabt af unge for unge.

 

Det er en platform, hvor du kan dele den kunst, du laver med andre og blive inspireret.

 

NEON udgav 2 magasiner i 2020 og endnu 2 så dagens lys i 2021.

 

Læs udgivelserne her: www.issuu.com/jakontoret

 

Følg NEON på insta: @NEONmag3000

 

 

NEON på RÅ FESTIVAL

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

 

NATURNETVÆRKET

Elsker du at være ude i naturen? Har du en passion for planter, inde som ude, eller savner du bare vildt meget nogen at tage på shelter-tur med? Så er dette netværk noget for dig.

 

Her samles unge på kryds og tværs fra Helsingør og omegn om naturen, på mange forskellige måder. Vi tager på sanketure i de vilde omgivelser, laver mad over bål, overnatter i shelter, går på rav-jagt i mørke, vinterbader, laver potteplante-workshops, og hvad der ellers kommer af idéer – også online. Hvis det lyder som noget du kunne have lyst til, kan du finde vores facebook-gruppe her.

 

MELD DIG IND I NATUR-NETVÆRKET PÅ FACEBOOK.

 


 

MUSIKNETVÆRKET TONEASSOCIATIONEN

Er en netværksgruppe for dig der spiller musik samt dig der vil være med til at udvikle og afvikle koncerter.

 

Som en del af Toneassociationen er det muligt at deltage i workshops og event. Det er muligt at komme ud og spille flere koncert samt at indspille sin musik i Ungdomsskolens studier.

 

Toneassociatione afholder lytte-aftener, hvor det er muligt at spille sin musik for andre musikere.

 

Find facebookgruppen og

 

BLIV EN DEL AF TONEASSOCIATIONEN

 


 

UNGE SKRIVERE

Gemmer der sig en lille digter i maven på dig? Og kan du ikke helt stoppe hænderne og hovedet fra at producere lyriske tekster? Så er dette nye fællesskab noget for dig.

 

Unge Skrivere er et netværk for unge i Helsingør og omegn, der elsker lyrik. Her deler vi inspirationer og kreationer med hinanden, og giver hinanden tips og tricks til at skrive på bedste vis. Sammen laver vi skriveøvelser, lytter til hinandens produktioner, og vil i fremtiden tage til og skabe events for lyrik.

 

Her er man velkommen, uanset om man skriver sangtekster eller haiku-digte, om man er ny eller erfaren, eller om man søger at få udgivet sine tekster eller bare har brug for inspiration.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

MELD DIG IND I VORES FACEBOOK GRUPPE HER

 


 

FOTO-entusiasterne

Klik! Og så er det perfekte skud i kassen. Det er alt der skal til. Men hvis du nu alligevel synes det er sjovt at bruge lidt ekstra tid på at nørkle lidt med dine fotos, prøve nye Insta-filtre af, eller justere ISO'en på dit spejlreflekskamera til uendelighed, så er dette fællesskab noget for dig.

 

Her mødes unge fra Helsingør og omegn, der alle har en kærlighed for linsen og dens tilhørende finurligheder, for at dele erfaringer og hemmelige shoot-lokationer, lege med fotoredigering, og benytte sig af Ungdomsskolens spritnye mørkekammer.

 

Hvis du synes dette lyder som noget for dig, kan du finde vores Facebook-gruppe her.

 

FOTO-ENTUSIASTERNES FACEBOOKGRUPPE.

 


 

KREA & KAGE

Til Krea og Kage afprøver vi forskellige former for håndværk, imens vi hører god musik, drikker te og spiser kage.

 

Der har blandt andet været keramik, tie-dye og linoleumstryk på programmet.

Workshopsene er gratis at deltage i.

 

TJEK LØBENDE EVENTS UD PÅ FACEBOOK/KREAOGKAGE

 


 

MAKERSPACE

Er du kreativ? Kan du lide at skabe og opfinde? Så er Makerspacet for dig.

 

På Makerspacet er der 3D printere, laserskærer, foliecutter, tekstilpresse, drejebænke til ler, fotostudie, broderimaskine og meget andet.

 


LÆS MERE OM MAKERSPACE HER


 

JA-Kontoret anbefaler

 

Ved du godt, at der også er kurser på Ungdomsskolen for dig, der er fyldt 15 år?

 

Her er dit overblik over de hold og kurser, du kan tilmelde dig i efteråret.

Find dit næste kursus her.

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Elektronisk Musik - Helsingør
Elsker du musik, og drømmer du om at lave din helt egen sang? På dette hold arbejder vi med at producere og indspille et nummer. Vi tager udgangspunkt i din idé og smag inden for musik, så du får et unikt færdigproduceret nummer med hjem. De første par gange vil vi sammen gennemgå øvelser i musikprogrammet Ableton Live, så I kommer godt fra start. Derefter går vi i gang med jeres individuelle sangproduktioner. Du kan tilmelde dig, uanset om du er nybegynder eller øvet.
Engelsk 9. kl. - Espergærde
Vil du gerne forbedre dig i engelsk, inden du skal op til afgangsprøve til næste sommer? Vi har lavet et særligt hold for dig, der går i 9. klasse. Vi arbejder med lige det, DU har brug for.
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig når vi åbner for tilmelding til nye hold.
Kunstfoto & Mørkekammer - Helsingør
Kom og lær, hvordan du kan tage analoge billeder på film og fremkalde dem selv i vores mørkekammer. Vi laver selvportrætter, bliver inspireret af andre, og vi skal lære om kameraer, lukketider og blænde. Vi træner vores øjne til at blive bevidste om lys og skygge, proportioner, samt forgrund og baggrund. Vi skal fortælle historier. Til sidst i forløbet forbereder vi en udstilling, og til ferniseringen inviterer vi venner og familie.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater – eller synes du, det kunne være sjovt at prøve? Men vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Rap & Beats - Helsingør
Drømmer du om at blive den næste store rapper i DK, eller synes du bare, det kunne være sjovt at lære at rappe sammen med dine venner? så er Rap & Beats stedet for dig! Her lærer du de fundamentale værktøjer til at skrive og fremføre rap.
Speedbåd - Helsingør
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt. Hvis du har spørgsmål, må du endelig ringe til Bjarke på 4186 8181
Yoga fra 9. kl. - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.
Zine / Lav dit eget magasin - Helsingør
På holdet kan du fremstille dine egne zines! Zines er små magasiner, der ofte er bygget op om en historie, et digt, eller noget politisk. Vi vil arbejde med både lyrik og kreativ udsmykning såsom collage, maling, tegning og sætte det sammen, så det til sidst bliver dit helt eget zine. På holdet er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad dit zine skal være! Der er ingen krav om at man skal have skills til at tegne, male, skrive eller lignende – vi har fokus på at have en god og hyggelig proces

Kontakt JA-Kontoret

Gry Jensen (Projektkoordinator / underviser /  JA-kontoret)

Tlf: 2531 1133

Mail: stj08@helsingor.dk

 


 

 

 Senest opdateret 07.04.2022 11:29 af CVH