10.KLASSESKOLEN

10. KLASSESKOLEN

Et år i 10.klasse i Helsingør giver dig mulighed for at få mere udsyn i livet

Du skal finde dine personlige, sociale og faglige styrker og ressourcer. Du skal opdage og forstå hvad familielivet betyder, både hvad du selv kommer af og forståelsen for andre slags familieliv.

Du skal undersøge indholdet i forskellige uddannelser og forskellige typer arbejde.

Du skal afprøve, forstå og mærke forskellige typer af arbejdsliv.

Vi glæder os til samarbejde med dig, tænke højt sammen med dig,- bliver klogere sammen med dig, have det sjovt sammen med dig og give dig det bedste 10.skoleår du kunne drømme om.

INTRA

fb_10_udddagen3010
Kom til uddannelsesdagen d. 30/10 og hør om 10. Klassesskolen
10. Klasseskolen inviterer jer hermed til den årlige uddannelsesaften – sammen med jeres børn.

Det foregår på Kulturværftet i Helsingør onsdag d. 30/10 kl. 17 - 20.. Kom og bliv klogere på alle mulighederne. I kan selvfølgelig også møde de andre lokale uddannelsessteder. I år er lokale virksomheder, som tilbyder en læreplads, en elevplads eller et fritidsjob også med. Uddannelsesdagen er en unik mulighed for dig og dit barn til at se flere uddannelsesmuligheder og tale med en vejleder undervejs.
Vi glæder os til at møde jer og fortælle om et år på 10. Klasseskolen!

10.Manchester
Studietur til Manchester

FB-BANNER_10-dukanstadignaadet0418
Vil du gå på 10. klasseskolen næste skoleår?

– Du kan stadig nå det

Ring få en snak med Ian, som kan svare på alle dine og dine forældres spørgsmål.

Ian Isager er 10. Klasseskolens afdelingsleder.

Du kan ringe til ham på tlf. 4928 1021, mobil: 2551 2541. eller sende en mail på iii37@helsingor.dk

Vi glæder os til at snakke med dig.

Afdelingsleder
Ian Isager