HOLD  /  EVENTS & TURE 

EVENTS & TURE

 
Banner FB_UGE 27
Berlin - Sommercamp
Oplev Berlin sammen med dine venner på en ny måde. Dagene vil være opdelt i workshops (dans, mad, kunst og musik), ture til Berlin, fritid og sjove aktiviteter. Ugen afsluttes med en fest. I vil opleve Berlin på egen hånd sammen med tyske unge, besøge spændende og betydningfulde steder i Berlin, shopping og meget mere. Prisen er 1500 kr. for mad, workshops, indgang til diverse aktiviteter og overnatning privat (ved overnatning i hostel, tillægges 1000 kr.). Ved aflysning refunderes indbetalingen.
Bootcamp Overwatch
24 timer med Overwatch - et samarbejde mellem Helsingør og Taastrup Ungdomsskoler. Se program herunder. Pris 50 kr.
Finders Keepers
Tur til Finders Keepers med smykkedesign holdet. Vi mødes søndag d. 8. marts kl 10.05 på Helsingør Station, og er hjemme igen kl 15.00 samme sted. Pris for turen er 29 kr. hvis du melder dig inden d. 18. februar, ellers koster billetten 44 kr. ved indgangen.
sport_action_klatreturfrankrig
Klatretur til Frankrig
Vi afholder traditionen tro klatretur til de franske alper første uge af sommerferien. Turen er for alle på vores klatrehold, men også for andre interesserede. Der er begrænsede pladser, så skynd dig, hvis du vil være sikker på at komme med. Pris for turen ca. 2500 kr alt inkl. dog uden lommepenge.
musikstarter_grafik
Musikstarter
http://www.musikstarter.dk/camps-2019/egedal/
US Events_banner fb
US - Events
US- Events er for dig der gerne vil planlægge og udføre Events på Ungdomsskolen i samarbejde med Sandra fra Caféen. Hvis du vil være med på holdet skal du skrive en motiveret ansøgning til sse37@helsingor.dk :) Ved spørgsmål kan du ringe til Sandra på 41868004.
Aalborg-banner-fb
Aalborg musikfestival
Ungdomsringens musikfestival 2020
 


Senest opdateret 04.09.2019 08:30 af CVH