10.KLASSE  /  ÅBENT HUS - nåede du det ikke?
Vil du høre mere om et år i 10. Klasse?

fb cover_10_finddinvej_102018
Du kan stadig nå det

Ring og få en snak med Mette, som kan svare på alle dine og dine forældres spørgsmål.

Mette Hultgren er leder for Ungdomsskolens 10. klasse.

Du kan ringe til hende på

eller sende en mail på mhu37@helsingor.dk

Jeg glæder mig til at snakke med dig.

Mette Hultgren

Daglig pædagogisk leder og
uddannelsesansvarlig for Ungdomsskolens Dagskole

10klasseskolen_01
I Ungdomsskolens 10. Klasse bliver tvivlen til en styrke

Den 22. januar kan du komme til åbent hus og høre mere om et ungdomsår i 10. klasse.

Det kan være svært at overskue et uddannelsesvalg, når man står med det ene ben på vej ud affolkeskolens 9. klasse. De overvejelser står mange unge overfor frem til 1. marts, der er sidste frist forvalg af ungdomsuddannelse, men tvivlen kan vendes til en styrke.

Det er holdningen på 10. Klasseskolen Helsingør, der nu har indrettet det et-årige forløb som et
såkaldt ungdomsår, hvor den unge får lov at fordybe sig i sin egen fremtid og finde ud af, hvad det næste skridt i hans eller hendes ungdoms- og studieliv skal være.

- Alle mennesker oplever jo at være i tvivl i løbet af deres liv. Læring handler ikke kun om det faglige,men også om personlige ting, og nogle gange er det små, men betydningsfulde, hændelser, der afgør, hvilken vej man vælger at gå, siger Mette Hultgren.
Hun er daglig pædagogisk leder på 10. Klasseskolen, der med begrebet ”Karrierelæring” giver eleverne plads til at være nysgerrige efter at undersøge, hvad de kan bruge dem selv og deres interesser til.

Tirsdag den 22. januar holder 10. Klasseskolen åbent hus i bygningerne på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør, og her kan man møde lærere, ledere og elever og høre mere om et år på 10. Klasseskolen og om det ungdomsmiljø, som skolen er en del af på Rasmus Knudsens Vej.

I løbet af aftenen holdes der et introduktionsevent, der varer 45 minutter, for nysgerrige unge og
deres forældre. Det begynder hhv. klokken 17, 18 og 19, og tilmelding er ikke nødvendig.

Senest opdateret 07.02.2019 11:15 af CVH