10.KLASSESKOLEN  /  ÅBENT HUS
Åbent hus

fb_begivenhed_10_aabenthus220119
VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS I 10.KLASSE VED UNGDOMSSKOLEN D. 22. JANUAR 2019

Intro, mærk, mød og fornem 10.klasse varer cirka 45 minutter og gentages kl.17, kl.18 og kl.19.

Så kom når det passer ind i jeres planer

I HJERTET,- som er eleverne pause og studiested, har vi dækket vi op med borde og stole og byder på vand/kaffe/te og lidt forskelligt lækkert til ganen.

• I vil møde både lærere, nuværende elever og ledere.

• I får en intro til Ungdomsskolen og 10.klasse herunder Dagskolen,- vi taler overordnet om det sociale liv på skolen, forventninger, drømme, plads til fejl, karrierelæring, Studietur, Bootcamp, Brobygning, fag og tema overordnet,- noget om fællesskab og spilleregler,- fremmøde, samarbejde med UU, de svære samtaler, fra valg til læring m.m.

• Vores forskellige lærer teams, om hvordan de arbejder med karrierelæring i Tematiden, og kommer med eksempler fra dagligdagen med eleverne. Nuværende elever deltager og er klar til at svare på spørgsmål.

• Lærerteams fortæller om hvordan der arbejdes og hvordan eleverne inddrages, og hvordan der er fokus på udvikling af de sociale, personlige og faglige kompetencer hos de unge.

• Læsevejleder fortæller om læsning og ordblindetest

• De sidste 10 minutter har I mulighed for at tale med lærerne i NEXT STEP(10.specialklasse) - matematik, dansk eller engelsklærerne

På gensyn

Med venlig hilsen lærere og ledelse.

10klasseskolen_01
I Ungdomsskolens 10. Klasse bliver tvivlen til en styrke

Den 22. januar kan du komme til åbent hus og høre mere om et ungdomsår i 10. klasse.

Det kan være svært at overskue et uddannelsesvalg, når man står med det ene ben på vej ud affolkeskolens 9. klasse. De overvejelser står mange unge overfor frem til 1. marts, der er sidste frist forvalg af ungdomsuddannelse, men tvivlen kan vendes til en styrke.

Det er holdningen på 10. Klasseskolen Helsingør, der nu har indrettet det et-årige forløb som et
såkaldt ungdomsår, hvor den unge får lov at fordybe sig i sin egen fremtid og finde ud af, hvad det næste skridt i hans eller hendes ungdoms- og studieliv skal være.

- Alle mennesker oplever jo at være i tvivl i løbet af deres liv. Læring handler ikke kun om det faglige,men også om personlige ting, og nogle gange er det små, men betydningsfulde, hændelser, der afgør, hvilken vej man vælger at gå, siger Mette Hultgren.
Hun er daglig pædagogisk leder på 10. Klasseskolen, der med begrebet ”Karrierelæring” giver eleverne plads til at være nysgerrige efter at undersøge, hvad de kan bruge dem selv og deres interesser til.

Tirsdag den 22. januar holder 10. Klasseskolen åbent hus i bygningerne på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør, og her kan man møde lærere, ledere og elever og høre mere om et år på 10. Klasseskolen og om det ungdomsmiljø, som skolen er en del af på Rasmus Knudsens Vej.

I løbet af aftenen holdes der et introduktionsevent, der varer 45 minutter, for nysgerrige unge og
deres forældre. Det begynder hhv. klokken 17, 18 og 19, og tilmelding er ikke nødvendig.

Senest opdateret 15.01.2019 11:15 af CVH