Vælg et år i 10. klasse på Ungdomsskolen

Vælg et år i 10. klasse på Ungdomsskolen, hvis du vil have tid til at tænke dig om og være med i et fællesskab, hvor der er plads til at være den, du er.

Når du begynder i 10. klasse, møder vi dig der, hvor du er i dit liv: som en ung voksen, der er i fuld gang med at lære en masse om dig selv, skolen og verden. Vi interesserer os for DIG og tager dine ønsker og tanker om nutiden og fremtiden alvorligt.

Vi giver dig et fagligt løft og giver dig mulighed for at blive klogere på, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være. Samtidig bliver du en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle typer og interesser.

Vi glæder os til at møde dig!

Mette Hultgren, daglig pædagogisk leder

Kom til åbent hus 18/1

Vil du høre mere om et år i 10. klasse på Ungdomsskolen?

Så kom til åbent hus den 18. januar 2021, hvor du kan få mere at vide om, hvad det vil sige at gå i 10. klasse.

Det foregår på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør i tidsrummet kl. 17-20, og for at gøre besøget helt corona-sikkert er tilmelding nødvendig på forhånd.

Skriv til Sabrina på mail ssd08@helsingor.dk og fortæl, hvor mange fra familien der kommer, og hvilket tidsrum der passer jer bedst. Så får I et fast tidspunkt, hvor vi kan tage imod jer på en tryg måde.

Besøgsdage i januar: Oplev en skoledag i 10. klasse

Kom til besøgsdage med undervisning den 7. og 8. januar 2021 på Ungdomsskolen, Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør. Her oplever du, hvordan to undervisningsdage ser ud i 10. klasse. Du møder lærere og elever og hører mere om, hvordan du selv kan sammensætte dit 10. skoleår på den måde, der passer bedst til dig. Det er kl. 9-13.30 begge dage.

Tilmeld dig til Sabrina på tlf. 49281020 / mail: ssd08@helsingor.dk

Der er tilmeldingsfrist senest 14/12 kl. 12, og vi sørger naturligvis for at gøre dit besøg helt corona-sikkert.

feel_grafik_web_forside

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og evt. komme på besøg - find kontaktinfo under KONTAKT OS.

Hvis du vil vide mere om det faglige i 10. klasse, så klik på UNDERVISNING, og i EFTER 10. kan du læse om, hvordan du i løbet af året kan undersøge, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være.

I FÆLLESSKAB fortæller vi om, hvordan du bliver en del af det store ungemiljø, der er i 10. klasse, og du kan få en fornemmelse af en alsidig hverdag på skolen under SKOLEN og DIT ÅR I 10.

Du kan også gå ind på vores Facebook-side og følge med i, hvad vi laver i øjeblikket.

Senest opdateret 30.11.2020 10:32 af CVH