FRITID  /  WORKSHOPS & KURSER

WORKSHOPS & KURSER

#Sommercamp - Café
Sommercamp til dig, der gerne vil hygge og være med til de aktiviteter, vi finder på i Caféen. F.eks. bordtennis, Playstation, bål, åben hal, spil og meget mere. Vi spiser aftensmad sammen kl. 18, og torsdag slutter vi af med en lille "fest".
#Sommercamp - E-sport
Hej gamers! Hver dag i sommercampen fra kl. 14-18 vil E-sportslokalet være åbent for jer. Her kan I deltage i konkurrencer, få coaching, eller bare være sammen med noget god gammeldags hyggegaming. Du er velkommen til at tage din eget mus/tastatur/headset med.
#Sommercamp - Keramik
På Sommercampens keramikhold arbejder vi med ler. Der er mulighed for at sidde ved drejebænken og lave enkle støbeforme. Du kan f.eks. lave små skåle og kopper.
#Sommercamp - Klatring
Klatring for dig, der er tilmeldt klatring eller vil prøve kræfter med det. Klatring er teknik, trætte underarme og træning i at mestre den lille angst for at falde, men også fællesskab og glæden ved at gøre det med ligesindede. Underviserne sørger for at lære dig, hvad der skal til for at gøre det sikkert. Vi skal være på Ungdomsskolen, udendørs og i København. Til dig der vil/kan er der en klatretur til Bornholm fra fredag d. 2 til søndag d. 4/7 - HUSK EKSTRA TILMELDING TIL DENNE TUR.
#Sommercamp - Musik og Samspil
I løbet af ugen vil der være rig mulighed for at stemme klaveret, guitaren og lufte stemmen, vi laver nemlig samspil, pop, rock, singer-song, eller hvad du har lyst til. Alle er velkomne, begyndere som øvede. Vi har instrumenter, men du kan også tage dit eget med.
#Sommercamp - Street Core Movement
Prøv ét af Ungdomsskolens nyeste hold på 2 gange 2 timer i Sommercampen. Street Core Movement tilbyder en helt unik træningsform, som hedder calisthenics - sportsgrenen hvor hele kroppen er i bevægelse med fokus på styrke, mobilitet, balance og udstrækning. I calisthenics bruger vi kun vores egen kropsvægt til at lave statiske eller dynamiske øvelser på gulv, high bar, eller ringe. Øvelser som human flag, handstand eller muscle up er de mest kendte øvelser inden for calisthenics.
Babysitter - Espergærde
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en god idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
Babysitter - Helsingør
Sangskriver-workshop i Sverige
Elsker du tekster og ord, og har du en lille spirende forfatter i maven? Spiller du musik, guitar, ukulele, klaver eller noget helt fjerde? Har du svaret ja til bare et af ovenstående spørgsmål, så er Sangskriver Camp noget for dig. Vi skal hygge, skrive, spille og fordybe os sammen, og det sker i vores seje hytte i Sverige. Du kan være bare interesseret, nybegynder eller øvet, guldet ligger i at vi tager rejsen sammen ud i det at skrive sange.

Senest opdateret 28.05.2020 12:03 af CVH