PROJEKTKONTORET  /  JA-KONTORET  /  Makerspace 

Makerspace

 
JA maker

Er du kreativ? Kan du lide at skabe og opfinde? Så er Makerspacet for dig.

  

På Makerspacet er der 3D printere, laserskærer, foliecutter, tekstilpresse, drejebænke til ler, fotostudie, broderimaskine og meget andet.

 

 

 

Kom til introduktion d. 24/9 kl. 18-21 og hør mere.

 


 

 

Se kurserne her

 
3Dprint
3D print og design
Har du lyst til at lærer at 3D printe dit eget design? På holdet lærer du at tegne i et 3D tegneprogram, samt at 3D printe dit design. Der er både mulighed for at komme ind med en tegning eller få hjælp til at tegne din helt egen ide til noget der kan 3d printes. Det kan være alt fra små kruseduller til mobil cover til en tegning af en din gamle bedstemor. Det kræver ingen forud kendskab til 3D print eller design.
Accessories
Accessories til dig og dit værelse - Helsingør
Skab din egen stil og lær hvordan du designer living accessories. Living accessories kan både være produkter du selv bruger, så som smykker, muleposer, tags til tasker. Det kan også være ting til dit værelse som små lamper, uroer, plakater, spejle, vægsmykker. Vi arbejder med forskellige materialer som acryl, træ, messing, papir og du får undervisning i produktdesign og - fremstilling af mindre produkter. Vi har spændende materialer, maskiner og masser af ideer som kan inspirere dig.
brætspil
Brætspilsdesign - Helsingør
Drømmer du om at lave dit eget brætspil, eller vil du gerne opgradere dit bræt- eller rollespil, er dette holdet for dig! Vi skal arbejde i Ungdomsskolens nye makerspace, hvor alt kan lade sig gøre. (næsten) Med lasercutteren får du mulighed for at customize og personligøre dit spil eller at skabe et helt nyt. Du kan lave dine helt egne meeples, dice towers, dice trays og game-organizers med dit eget design.
grafik
Grafik & design - Helsingør
På holdet vil du lære om komposition og layout. Vi skal eksperimentere og idégenerere. Vi skal laserskære og lære at tegne i Fusion360. Du vil lære om grafiske trykketeknikker. Vi skal trykke plakater på en gammel trykpresse, hvor alt kan trykkes, bare det er højt nok!
122263936_2764399407139562_4942779856996889943_n
Krea og kage // Linoleumstryk
Krea og kage denne gang med linoleumstryk.
lampedesign
Lampedesign - Helsingør
På holdet lærer du at designe en lampeskærm i et 3D-program på computeren, og bagefter bygger vi din lampeskærm med en laser-cutter. Du behøver ikke kunne noget for at deltage på holdet, men det er godt, hvis du kan lide at lære nye ting på computeren og maskiner. Holdet er mandage og oprettes, når der er nok tilmledte.
Makerspace - Åbent Værksted - Lav en lampe i plexiglas
Kom til åbent værksted i vores nye Makerspace. Denne torsdag vil der blandt andre være mulighed for at lave en lampe i plexiglas.
print og tryk
Print og tryk på tøj
Vi skal printe og trykke på tøj. Der skal udvikles og eksperimenteres med tekst og billeder. Vi modificerer genbrugstøj eller dit eget medbragte tøj og giver det et nyt liv! Du får mulighed for at lave din egne motiver, statements og slogans, som du kan customize tøjet med. Vi arbejder i Helsingørs nye makerspace – stedet, hvor vi kan lave alt! (næsten)


Senest opdateret 21.09.2020 11:49 af STJ