PROJEKTKONTORET  /  SKOLEPILOTERNE  /  Mangfoldighedsdage

Mangfoldighedsdage

For 9. klasser

skolepiloterne_mangfoldighedsdage-logoer

3. 4. og 5. november afholdes et stort mangfoldighedsprojekt for 9. årgang i Helsingør Kommune.

På dagen ser eleverne C:NTACT-forestillingen TÆT PÅ og deltager i en workshop, der har fokus på ”kulturmøder”. TÆT PÅ er et bredt portræt af unge med vidt forskellige baggrunde og forudsætninger, der alle fortæller åbent og ærligt om deres fortid, tanker, drømme og følelser. Det er historier om demokrati, seksualitet, racisme, kriminalitet, generationskløfter og psykisk sårbarhed.

Efter forestillingen arbejder klasserne i workshops med elever fra Den Internationale Højskole, unge fra C:NTACT eller fra organisationen Rapolitics. Temaerne i de forskellige workshops tager udgangspunkt i forestillingen TÆT PÅ og har fokus på menneskers forskelligheder og rettigheder.

I år finder dagene sted dels på Kulturværftet, M/S Museet for Søfart, Toldkammeret, Borupgårdteatret og på Skolen ved Rønnebær Allé.

Mangfoldighedsdage 2019

mangfoldighedsdage_sandrao_web (1)