10.KLASSE  /  Studietur til Manchester
Studietur til Manchester

fb 10 manchester 2020
Et af højdepunkterne i 10. klasse er studieturen

Glæd jer til en vidunderlig studietur til Manchester, Englands fedeste by og en af landets største studiebyer.

Turen byder på fagligt indhold, og vi skal bl.a. på virksomhedsbesøg, gå i skole sammen med engelske unge

på Trafford College, der har 11.000 studerende, og snuse til engelsk kultur, historie og samfundsforhold.

Men der bliver også masser af tid til oplevelser og hygge sammen med dine klassekammerater. Du får lov til at lave

ting på egen hånd, sammen med dine venner, og kommer til at opleve en spændende europæisk storby med

en ung puls.

Det bliver sjovt, lærerigt og mega hyggeligt.

Tilmeld dig og betal
fb 10 manchester 2020
Studietur til Manchester marts 2020
Glæd jer til en vidunderlig studietur til Manchester, Englands fedeste by. Vær med til et virksomhedsbesøg, mød jævnaldrende elever fra det engelske skolesystem og oplev engelsk kultur, historie og forhold med dine kammerater. Det bliver sjovt, lærerigt og mega hyggeligt. Depositum tilbagebetales ikke ved framelding, da det bl.a. anvendes til køb af flybillet.
Slut

Senest opdateret 02.12.2019 11:17 af CVH