OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen  /  Lærer i X-klasserne

Skole- og behandlingstilbud på Ungdomsskolen søger speciallærere

Brænder du for unge mennesker, som har brug for at blive mødt, der hvor de er, og samarbejde tæt med forældre og eksterne samarbejdspartnere under serviceloven, så har du nu mulighed for at blive en del af et helt særligt skoletilbud, hvor vi tilrettelægger en skoledag, der passer til den enkelte elev.

X-klasserne er Helsingør Kommunes skole- og behandlingstilbud, som underviser elever fra 7.-10. klasse i dagtimerne og er organiseret under ungdomsskoleloven. Det betyder, at vi ikke er bundet op på de samme regler for timetal og fagrække som i folkeskolen.

Se hvordan vi fejrede eleverne ved vores sommerafslutning.

Derfor har vi mulighed for at organisere undervisningen på mange andre måder, og vi arbejder frem mod 9. og 10. klasse-prøver for alle de elever, hvor det er muligt for dem at kunne deltage.

Eleverne kommer fra kommunens behandlingsklasse eller fra udenbys opholdssteder, hvor de bliver hjemtaget fra, og fra folkeskolen, hvor de i årevis ikke har været i trivsel. Familieværftet, som samler Helsingør Kommunes indsatser for børn, unge og familier, er en del af skole- og behandlingstilbuddet.

Her er et kig ind i velkomstfolderen til vores nye elever.

Fælles for familierne er, at de ønsker, at deres børn skal få en chance for at blive en del af en skole og have tid til at udvikle sig i takt med alder og modenhed samt diverse diagnoser.

Skole- og behandlingstilbuddet er placeret i samme bygning som kommunens 10. klasse-tilbud samt International Ungdomsklasse. Det betyder, at eleverne har mulighed for at være en del af et større fællesskab, når de er parat til det.

Vi har et stærkt kollegialt samarbejde på tværs og i fagteam, vi har supervision og 2 afdelingsledere, der er tæt på, hver dag, for at understøtte lærernes arbejde.

Her kan du se nogle af vores rammer.

Vi søger lærere, der kan undervise i matematik og engelsk og som vil føre til prøve. Du må selvfølgelig også gerne kunne undervise i andre fag, men matematik og engelsk er et højt ønske.

Ring og hør mere om jobbet hos Mette Hultgren, daglig pædagogisk leder på 25311139 eller book et besøg.

Søg stillingen HER

Ansøgningsfrist: 21. september