HOLD  /  BEVISER
Beviser

BEVISER

forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, 29. september SØNDAG, KUN 1 DAG!
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp SØNDAG kl. 08-16. Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil. HUSK madpakke.
1.hjælp til BIL, okt., 29 + 30
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp, fordelt på 2 aftener (i alt 8 timer) Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil.
1.hjælp til BIL, sept., 3 + 4

forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, august, 24
Kurset er LOVPLIGTIGT for dig der skal tage knallertkørekort, - og kun for knallertkøreskole-elever. Kurset holdes fra kl. 0800-1600. Du kan ikke gå til teori- eller køreprøve UDEN 1. hjælp.
forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, oktober 5 LØRDAG
hold_beviser
Babysitter - efterår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.

hold_beviser
Babysitter - forår
knallertkorekort
Knallertkørekort, tirsdage start 20. august 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 tirsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskurset den 24.8.2019. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.
knallertkorekort
Knallertkørekort, torsdage start 22. august 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 torsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Du skal have taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) og du skal være fyldt 14½ år. Du kan tilmelde dig holdet, 1.hjælp til knallert den 24.8.2019. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.

hold_beviser2
Open Water og Advance Open Water
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
hold_beviser3
Snorkle kursus, Efterår
Kurset foregår i Helsingør Svømmehal. Med et snorkel kursus bliver du klædt på, til sikkert at kunne udforske hvad der gemmer sig under overfladen. Snorkling er for alle, også dem der er lidt nervøse for vandet. Mange forbinder snorkling med sydens sol under palmer og lune himmelstrøg. Men snorkling i Danmark gemmer på masser af oplevelser i søer og de 8.750 km kystlinje vi har. Med det rette udstyr, viden, teknikker og lidt øvelse, vil du være klar til at hoppe i vandet.
hold_beviser3
Snorkle kursus, Vinter

hold_beviser4
Speedbådskørekort - efterår
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt.
hold_beviser4
Speedbådskørekort - forår