HOLD  /  BEVISER

BEVISER
forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, nov. 11 + 12.11
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp, fordelt på 2 aftener (i alt 8 timer) Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil.
forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, okt., 29 + 30.10
forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, 9.+ 10. oktober
Kurset er LOVPLIGTIGT for dig der skal tage knallertkørekort, - og kun for knallertkøreskole-elever. Kurset holdes over 2 aftener (4 timer pr.gang) fra kl. 18:00-22:00. Du kan ikke gå til teori- eller køreprøve UDEN 1. hjælp.
hold_beviser
Babysitter - efterår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
hold_beviser
Babysitter - forår
Knallertkørekort, mandage start 30. september 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 mandage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskursus. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.
Knallertkørekort, start fredag den 11 oktober 2019
I tilrettelægger undervisningen sammen med jeres lærer. Undervisningen er 1-2 dage i efterårsferien og derefter week ends i oktober og november. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskursus. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto
Knallertkørekort, tirsdage. 24 september 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 tirsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskursus. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.
hold_beviser2
Open Water og Advance Open Water Tirsdag
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
hold_beviser2
Open Water og Advance Open Water Torsdag
hold_beviser3
Snorkle kursus, Efterår
Kurset foregår i Helsingør Svømmehal. Med et snorkel kursus bliver du klædt på, til sikkert at kunne udforske hvad der gemmer sig under overfladen. Snorkling er for alle, også dem der er lidt nervøse for vandet. Mange forbinder snorkling med sydens sol under palmer og lune himmelstrøg. Men snorkling i Danmark gemmer på masser af oplevelser i søer og de 8.750 km kystlinje vi har. Med det rette udstyr, viden, teknikker og lidt øvelse, vil du være klar til at hoppe i vandet.
hold_beviser3
Snorkle kursus, Vinter
hold_beviser4
Speedbådskørekort - efterår
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt.
hold_beviser4
Speedbådskørekort - forår