OM UNGDOMSSKOLEN  /  Corona

Sidste nyt per 1/12-2020

Læs mere i de vedhæftede breve om, hvordan undervisningen vil foregå i 10. klasserne, X, IU og KUU.
.

Corona_fb_sprittitfedt01

Corona og Ungdomsskolen

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så du og vi kan føle os trygge.

Vi har hver dag fokus på at gøre Ungdomsskolen til et trygt sted at opholde sig for både unge og voksne. Det betyder, at vi løbende følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå spredning af corona-smitte.

Vi vil hellere tænke i alternativer end aflysninger, og derfor gør vi en ekstra indsats for at tilrettelægge aktiviteter på en anderledes måde, så vi kan være der for de unge på en måde, hvor vi samtidig kan leve op til alle sundhedskrav. Det betyder, at vi både tænker i en plan A, B, C og D, når vi skal lave en aktivitet, så vi kan tage højde for ændringer i retningslinjerne.

Her er nogle eksempler:

De 135 elever fra 10, Next Step, X-klasserne og IU har fået hver deres campingstol, så vi kan rykke undervisningen udenfor, når vejret tillader det, eller ind i idrætssalen eller skatehallen.

Vi rykkede introen for 7. klasserne ud på selve skolerne, hvor vi sendte et udendørs road-show afsted for at vise, hvad Ungdomsskolens aftenhold kan byde på.

Da Kulturnatten i Helsingør blev aflyst, livetransmitterede vi i stedet vores store Kulturnat-show online, og Ungdomsskolens musicalhold er rykket ud på Borupgård-teatret, hvor vi har masser af plads til at sikre, at undervisningen kan gennemføres.

På den måde kan vi stadig tilbyde stærke fællesskaber, men også gøre det trygt at komme hos os.

Hvis du har spørgsmål?

Er du altid velkommen til at skrive til os på us@helsingor.dk eller ringe på 49281130.

alle_kan_gøre_hjerte_flad

Senest opdateret 01.12.2020 15:03 af MB