OM UNGDOMSSKOLEN  /  Corona

Find os online, mens du venter på genåbningen

Vi savner jer, men tror på, at 2021 bliver et år, hvor vi kommer til at åbne mere op, end vi lukker ned.

Lige nu venter vi spændt på, at vi får lov til at åbne op, så man kan få lov til at komme på skolen. Det gælder dels for vores fritidshold, men også for 10. klasserne.

En lang række af fritidsholdene tilbydes dog som online-hold - find dem her på hjemmesiden under Fritid - og hold øje med Caféen OnLive på Instagram (@ungdomsskolen.helsingor og @ungdomsskolen.espergaerde) hvor vi har sjove aktiviteter og er sammen live mandag til torsdag aften fra kl. 19.30.

Hold øje med os på Facebook, hvis du vil have løbende info om, hvordan Ungdomsskolen berøres af corona-restriktionerne.

Sidste nyt per 22/2-2022

Læs mere i de vedhæftede breve om, hvordan undervisningen vil foregå i 10. klasserne, X, IU og KUU.
.

Corona_fb_sprittitfedt01

Corona og Ungdomsskolen

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så du og vi kan føle os trygge.

Vi har hver dag fokus på at gøre Ungdomsskolen til et trygt sted at opholde sig for både unge og voksne. Det betyder, at vi løbende følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for at undgå spredning af corona-smitte.

Vi vil hellere tænke i alternativer end aflysninger, og derfor gør vi en ekstra indsats for at tilrettelægge aktiviteter på en anderledes måde, så vi kan være der for de unge på en måde, hvor vi samtidig kan leve op til alle sundhedskrav. Det betyder, at vi både tænker i en plan A, B, C og D, når vi skal lave en aktivitet, så vi kan tage højde for ændringer i retningslinjerne.

Her er nogle eksempler:

De 135 elever fra 10, Next Step, X-klasserne og IU har fået hver deres campingstol, så vi kan rykke undervisningen udenfor, når vejret tillader det, eller ind i idrætssalen eller skatehallen.

Vi rykkede introen for 7. klasserne ud på selve skolerne, hvor vi sendte et udendørs road-show afsted for at vise, hvad Ungdomsskolens aftenhold kan byde på.

Da Kulturnatten i Helsingør blev aflyst, livetransmitterede vi i stedet vores store Kulturnat-show online, og Ungdomsskolens musicalhold er rykket ud på Borupgård-teatret, hvor vi har masser af plads til at sikre, at undervisningen kan gennemføres.

På den måde kan vi stadig tilbyde stærke fællesskaber, men også gøre det trygt at komme hos os.

Hvis du har spørgsmål?

Er du altid velkommen til at skrive til os på us@helsingor.dk eller ringe på 49281130.

alle_kan_gøre_hjerte_flad

Senest opdateret 22.02.2021 11:18 af MB