OM UNGDOMSSKOLEN  /  Corona

Corona_fb_sprittitfedt01

Corona og Ungdomsskolen

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så du og vi kan føle os trygge.

Skoleåret er startet med et stort velkommen til de 135 elever fra 10, Next Step, X-klasserne, IU og KUU.

Vi lagde ud med campingstol, livemusik og spritstandere og vask-hænder-plakater strategisk placeret over hele skolen. Alle eleverne har fået deres egen festivalstol, som de bruger, når vi så ofte som muligt rykker undervisningen udendørs i det gode vejr.

Årets intro for de nye 7. klasseelever bliver ikke på Ungdomsskolen på Rasmus Knudsens Vej i år.
MEN I bliver selvfølgelig ikke snydt, for vi pakker ungdomsskolebussen og kommer ud til jer på skolerne med et brag af et ungdomsskole-arrangement!

I det hele taget forsøger vi at undgå at tænke i aflysninger, og vi arbejder i højere grad med alternative måder at lave ungdomsskole på - som vi altid gør. På den måde kan vi stadig tilbyde stærke fællesskaber, men også gøre det trygt at komme hos os.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forbindelse med alle Ungdomsskolens aktiviteter. Det er vigtigt, at vi kan være trygge sammen.

Hvis du har spørgsmål?

Er du altid velkommen til at skrive til os på us@helsingor.dk eller ringe på 49281130.

What do you want to do ?
New mail

alle_kan_gøre_hjerte_flad