OM UNGDOMSSKOLEN  /  Corona

alle_kan_gøre_hjerte_kvadrat
Ungdomsskolen aflyser arrangementer og undervisning

Det er med blødende hjerte, at vi fra og med torsdag den 12. marts lukker ned for Ungdomsskolens igangværende aktiviteter.

Det sker for at forebygge risikoen for spredning af smitte med Corona-virus i forbindelse med arrangementer, der samler mange mennesker.

Al undervisning er aflyst på aftenholdene i fritidsundervisningen med virkning fra og med torsdag den 12. marts. Det samme gælder caféerne i Helsingør og Espergærde.

Fra og med mandag den 16. marts og frem til og med mandag den 13. april skal alle eleverne på Ungdomsskolens dagskole ikke møde i skole. Det gælder alle 10. klasser, X, IU samt KUU. De unge opfordres til at blive hjemme allerede fra torsdag den 12. marts, hvis de har mulighed for det.

Se nedenunder, hvad det betyder for dig, der går enten på fritidsundervisningen eller dagskolen.

Det betyder det for dig

Fritidsundervisningen

Alle hold er lukket ned, foreløbig frem til og med mandag den 13. april. Vi kan ikke sige endnu, om holdene lukkes helt ned for resten af sæsonen – hold øje med Ungdomsskolen på Facebook og Instagram eller her på hjemmesiden, hvor vi løbende vil holde dig opdateret.

Dagskolen

Alle elever i 10. klasserne, X, IU og KUU sendes hjem fra og med mandag den 16. marts. Alle elever, der har mulighed for det, opfordres til at blive hjemme torsdag den 12. og fredag den 13. marts. Dette gælder foreløbig frem til og med den 13. april. Elever og forældre vil blive informeret direkte om udviklingen ifht. hvornår normal undervisning kan genoptages.

Du har ikke fri, men vil modtage fjernundervisning. Det betyder i praksis, at du vil få undervisning, mens du er derhjemme. Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvordan det skal foregå. Din lærer vil orientere dig om, hvordan det kommer til at foregå, så hold øje med Aula.

Disse arrangementer er derudover aflyst:

• Kunst i Projektopgaven for alle kommunens 8. klasser, der bliver afviklet i denne uge. Aktiviteterne onsdag og torsdag er nu aflyst.
  • Mini Skills den 26. marts for 600 elever fra 7. klassetrin, der skulle prøve kræfter med 16 forskellige fag i en række workshops, arrangeret af lokale virksomheder.
  • Neon Party, der skulle holdes på Tibberupskolen i Espergærde fredag, den 13. marts.
  • Ungdomsskolens musical, Sidste Chance, der skulle have premiere på Kulturværftet i påsken
  • Show Off den 26. marts, hvor scenehold fra andre ungdomsskoler skulle besøge Ungdomsskolen.
  • Dramaholdets forestilling ”Se eller bliv set”, der skulle opføres den 25., 26. og 28. marts.
  • Berlin-turen i påsken
  • 10. klassernes studietur til Manchester i uge 12

Refundering af musicalbilletter

Hvis du har købt billet til Ungdomsskolens musical, Sidste Chance, via Kulturværftets hjemmeside og billetten.dk, skal du ikke gøre noget. Pengene refunderes automatisk til det betalingskort, du benyttede ved køb. Det tager normalt 5-6 hverdage, før du modtager pengene, men der kan godt gå lidt længere tid i denne sag, så vær tålmodig. Når arrangøren aflyser eller udskyder et arrangement væsentligt, er du berettiget til at få dine penge tilbage, dog eksklusive gebyrer.

Hvis du har spørgsmål

Vi vil løbende opdatere denne hjemmeside, hvor vi samler al informationen i de næste uger.

Følg også Ungdomsskolen og 10. klasse på Facebook og Instagram, så I kan se, når der er noget nyt at fortælle.

Hvis du alligevel har spørgsmål, du ikke kan finde svar på, er du velkommen til at kontakte disse medarbejdere i de forskellige afdelinger:

Fritidsundervisning, aftenhold

Afdelingsleder Bjarke Ravn Gudbjerg / 41 86 81 81 / bjgud@helsingor.dk