OM UNGDOMSSKOLEN  /  Aktuelt 
Aktuelt
 
Ungdomsskolen er under ombygning i Espergærde i sæsonen 2018-2019

 

Ungdomsskolen er rykket ud af Cykelkælderen og Mørdrupskolen, og lige nu er vi i gang med at bygge ny ungdomsskole i kælderen på Tibberupskolen i Espergærde.

 

Byrådet i Helsingør Kommune har dog besluttet, at indflytningen på Tibberupskolen skal udskydes et år, og derfor bliver det først fra næste år, at vi kan åbne helt op for godteposen i Espergærde.

 

Så i sæsonen 2018-19 skal du til Helsingør, hvis du vil have det store udvalg af hold, og der vil ikke være en aftenklub, som du kender det fra Cykelkælderen.

 

Men Ungdomsskolen findes stadig i Espergærde! Vi kommer først og fremmest til at holde til på Røde Gulv, musiklokalerne under Mørdrupskolen, hvor en række musik- og sanghold får plads.

 

I løbet af skoleåret dukker vi også op på Tibberupskolen til flere events, hvor vi inviterer dig og dine klassekammerater til en masse sjove aktiviteter. Hvis du vil vide, hvad der sker og hvornår, skal du holde øje med Ungdomsskolen på Facebook.

Ungdomsskolens projektværksted JA-Kontoret har også stadig lokaler på Espergærde Bibliotek. Her kan du møde andre unge og få hjælp til at realisere dine egne projekter.Senest opdateret 22.08.2018 10:33 af CVH