HOLD  /  BEVISER  /  Knallert

KNALLERT

forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, august, 24
Kurset er LOVPLIGTIGT for dig der skal tage knallertkørekort, - og kun for knallertkøreskole-elever. Kurset holdes fra kl. 0800-1600. Du kan ikke gå til teori- eller køreprøve UDEN 1. hjælp.
forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, oktober 5 LØRDAG
knallertkorekort
Knallertkørekort, tirsdage start 20. august 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 tirsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskurset den 24.8.2019. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.

knallertkorekort
Knallertkørekort, torsdage start 22. august 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 torsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Du skal have taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) og du skal være fyldt 14½ år. Du kan tilmelde dig holdet, 1.hjælp til knallert den 24.8.2019. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.

Senest opdateret 27.06.2018 08:37 af CVH