FRITID  /  FØRSTEHJÆLP & KNALLERT  /  Knallert 

Knallert

 

KNALLERT

knallert
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig så snart vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi kører ikke om vinteren, næste hold bliver foråret 2021.
knallert
Knallertkørekort, start mandag den 19 okt 2020
Du skal til det obligatoriske 1.hjælp til knallert kursus LØRDAG DEN 24. OKTOBER KL 8 TIL 16. Der er knallert teori og kørsel mandage, tirsdage og onsdage fra 17 til 20, og der er køreprøve torsdag den 12. november. DU SKAL MEDBRINGE STYRTHJELM, og PASFOTO. Det er vigtigt at det foto du har med opfylder kravene i kørekortsbekendtgørelsen (det kan du få taget hos en fotohandler), du kan ikke bruge et privat foto eller skolefoto.
knallert
Knallertkørekort, TURBO inkl efterårsrferien start den 9 okt
Du skal til 1.hjælp til knallert LØRDAG DEN 26. SEPTEMBER KL. 8 TIL 16. Du skal kunne køre alle dage i EFTERÅRSFERIEN og den efterfølgende weekend. Vi starter fredag den 9 oktober, og afslutter søndag den 25.oktober. DU SKAL MEDBRINGE STYRTHJELM, og PASFOTO. Det er vigtigt at det foto du har med opfylder kravene i kørekortsbekendtgørelsen (det kan du få taget hos en fotohandler), du kan ikke bruge et privat foto eller skolefoto


Senest opdateret 14.04.2020 13:15 af CVH