HOLD  /  BEVISER  /  Knallert

KNALLERT
forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, 9.+ 10. oktober
Kurset er LOVPLIGTIGT for dig der skal tage knallertkørekort, - og kun for knallertkøreskole-elever. Kurset holdes over 2 aftener (4 timer pr.gang) fra kl. 18:00-22:00. Du kan ikke gå til teori- eller køreprøve UDEN 1. hjælp.
Knallertkørekort, mandage start 30. september 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 mandage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskursus. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.
Knallertkørekort, start fredag den 11 oktober 2019
I tilrettelægger undervisningen sammen med jeres lærer. Undervisningen er 1-2 dage i efterårsferien og derefter week ends i oktober og november. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskursus. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto
Knallertkørekort, tirsdage. 24 september 2019
Undervisningen er tilrettelagt 8 tirsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Hvis du ikke allerede har taget det obligatoriske 1.hjælps kursus (gratis) skal du tilmelde dig 1.hjælpskursus. Du skal være fyldt 14½ år. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt til knallert. Der er kommet nye regler. Du skal medbringe et pasfoto.

Senest opdateret 27.06.2018 08:37 af CVH