HOLD  /  DIVERSE
DIVERSE

beviser_babysitter
Babysitter - efterår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
beviser_babysitter
Babysitter - forår
Brug udfordringen
Brug udfordringen er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Byskolens ordblindegruppe, 7 kl. Forløbet består at 3 undervisningsgange/ udfordringer inden jul, og igen et antal gange til foråret.

braetspil
Brætspil
Kom til Brætspilsaften. Der vil være en masse hygge og en masse sjove og fede spil. Få dine venner med på holdet, så skal vi nok få nogle fantastiske aftener på Ungdomsskolen i Helsingør. Der er ikke nogle krav til dine evner inden for brætspil.
legoleague
First LEGO League turnering
Vi forbereder os på at deltage i konkurrencen First LEGO League i Espergærde i november. Konkurrencen handler om programmering af LEGO-robotter og fremstilling af en projektopgave.
beviser_hundetraening
Hundetræning
Her er løsningen, hvis du synes, din hund trækker lige lovligt meget på gåturen, hvis du kunne tænke dig at lære din hund at rydde op eller finde fars tabte bilnøgler. Mulighederne er mange, og vi arbejder med det, DU har lyst til.

legomindstorm
LEGO Mindstorm
Er du vild med robotter og programmering? Så kom og byg med på vores helt nye EV3 Mindstorm sæt og oplev de nyeste teknikker inden for programmering.
Lektiecafe
Lektiecafé - Al'Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen en lektiecafé.
Lektiecafe
Lektiecafé - Klub Oliven
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen lektiecafé.

skole_fag_proveforberedende
Prøveforberedende fag
Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk, matematik, engelsk og fysik/kemi.

Senest opdateret 17.08.2018 08:26 af CVH