DIVERSE
 

events_og_ture_brugudfordringen
Brug udfordringen
Brug udfordringen er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Byskolens ordblindegruppe, 7 kl. Forløbet består at 3 undervisningsgange/ udfordringer inden jul, og igen et antal gange til foråret.
skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - Dansk
Kurset i dansk ligger onsdag kl. 17-20 i uge 15 og 18. Du kan vælge et enkelt fag ud, eller tage hele pakken. Der er plads til 12 på hvert hold. Er du nervøs for at gå til prøve, tror du at du vil gå i stå midt i det hele, så tag vores kursus i ”Få styr på nerverne” torsdag d. 2. maj og torsdag d. 23. maj kl. 17.20.
skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - Engelsk
Kurserne i engelsk ligger mandag kl. 17-20 i uge 15 og 18. Du kan vælge et enkelt fag ud, eller tage hele pakken. Der er plads til 12 på hvert hold. Er du nervøs for at gå til prøve, tror du at du vil gå i stå midt i det hele, så tag vores kursus i ”Få styr på nerverne” torsdag d. 2. maj og torsdag d. 23. maj kl. 17.20.

skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - få styr på nerverne.
Er du nervøs for at skulle gå til prøve? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig Ungdomsskolens kursus i at blive klar til prøverne. Kurset varer 2 aftener - torsdag d. 2/5 og 23/5 kl. 17- 20.00.
skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - Matematik
Kurset i matematik ligger tirsdag kl. 17-20 i uge 15 og 18. Du kan vælge et enkelt fag ud, eller tage hele pakken. Der er plads til 12 på hvert hold. Er du nervøs for at gå til prøve, tror du at du vil gå i stå midt i det hele, så tag vores kursus i ”Få styr på nerverne” torsdag d. 2. maj og torsdag d. 23. maj kl. 17.20.
diverse_legomindstorm
LEGO Mindstorm
Er du vild med robotter og programmering? Så kom og byg med på vores helt nye EV3 Mindstorm sæt og oplev de nyeste teknikker inden for programmering.

Lektiecafe
Lektiecafé - Al'Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen en lektiecafé.
Lektiecafe
Lektiecafé - Klub Oliven
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen lektiecafé.


Senest opdateret 17.08.2018 08:26 af CVH