HOLD  /  DIVERSE
DIVERSE

beviser_babysitter
Babysitter - efterår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
beviser_babysitter
Babysitter - forår
events_og_ture_brugudfordringen
Brug udfordringen
Brug udfordringen er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Byskolens ordblindegruppe, 7 kl. Forløbet består at 3 undervisningsgange/ udfordringer inden jul, og igen et antal gange til foråret.

diverse_legomindstorm
LEGO Mindstorm
Er du vild med robotter og programmering? Så kom og byg med på vores helt nye EV3 Mindstorm sæt og oplev de nyeste teknikker inden for programmering.
Lektiecafe
Lektiecafé - Al'Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen en lektiecafé.
Lektiecafe
Lektiecafé - Klub Oliven
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen lektiecafé.

skole_fag_proveforberedende
Prøveforberedende fag
Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk, matematik, engelsk og fysik/kemi.

Senest opdateret 17.08.2018 08:26 af CVH