HOLD  /  DESIGN & MEDIE 
DESIGN & MEDIE
 
hold_designogmedie
Film og serie
På holdet her vil du lære en masse om at lave film, og undervejs vil vi komme igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen. Vi skal nemlig lave vores egen film eller miniserie. Du behøver ikke at have prøvet det før, men du skal interessere dig for film og serier og være frisk på at arbejde med det, enten som instruktør, kameramand, lyd, lys, skuespiller eller lidt af det hele.
hold_designogmedie2
Foto, video og model
Har du lyst til at fotografere som de professionelle, eller vil du gerne prøve at være model i et fotostudie? Måske vil du bare lære at tage bedre billeder med din mobil? Så er Foto & Model noget for dig. Her lærer du fotograferingen fra bunden, blandt andet kamerateknik og billedsprog, og du lærer at efterbehandle billeder, så de tager sig bedst ud via computer og printer. Vi øver os også i, hvordan man får et budskab igennem med billeder.
hold_designogmedie3
Kreativt værksted
Her kan du lave dine egne spændende og unikke smykker, du kan tegne på din t-shirt eller lave enkle stencils på din t-shirt el stofpose, du kan brodere med garn eller perler på din trøje....kun fantasien sætter grænser!
hold_designogmedie4
Papercutting Workshop
På Workshoppen til vinter kommer du til at arbejde seriøst og målrettet med Papercutting som kunstform. Du skal til at starte med lærer dit vigtigste værktøj at kende, nemlig kniven. Vi gennemgår sikkerhed og laver en del øvelser. Når du er klar til det, får du lov at arbejde med Vicki´s egne designs og skabeloner som du også for lov at tage med dig. Til sidst slutter du af med at tegne dit eget værk, som du skal skære ud, og montere i en ramme.
hold_designogmedie5
Podcasthold - lær at podcaste
Få lydbølger under neglene og producer din helt egen podcast. På podcastholdet skal vi lave vi lydfortællinger og historier, der får ørene til at rokke og bede om mere. Vi skal lære en masse om idefaser, udvikle jeres podcasts og gøre dem spændende, sjove, medrivende og alt der imellem. På kurset får du en grundig introduktion til de værktøjer og færdigheder, du skal bruge for at skabe din helt egen lækre produktion.
hold_GOGREEN6
Re-design
Er du interesseret i mode og design? Kan du lide at bruge dine hænder? Har du prøvet det før, eller kunne du godt tænke dig at prøve? Uanset dit niveau skal vi lege med tøj fra gemmerne på dette kursus, hvor bæredygtighed, fantasi, design, mode og håndarbejde går hånd i hånd. Vi skal klippe, sy, brodere og eksperimentere. Vi skal undersøge, hvordan gammelt tøj kan blive smukt, personligt og aktuelt igen.
hold_designogmedie6
Tegne- og malehold/ Billedskaber
Kan du lide at tegne og male og har du lyst til at afprøve forskellige redskaber og teknikker, så skal du melde dig til det her hold. Med udgangspunkt i forskellige kunstnere og stilarter bevæger vi os rundt i billedkunstens mange facetter - fx klassisk tegning, portrætter, collage, hurtigtegning, maleri, grafiske mønstre og abstrakte motiver. Vi skal eksperimentere med forskellige måder at skabe billeder på og vi skal øve os i at gøre billederne færdige. Alle kan være med - uanset niveau!
hold_designogmedie7
Tekstildesign
Har du lyst til at lære at sy dit eget tøj, redesigne genbrugstøj og lege med tekstiltryk? Har du en designer gemt i maven og er du vild med at lege med mønstre, stof og udtryk - så er holdet Tekstildesign noget for dig! Vi skal bla. designe tøj fra skitse til færdigt produkt, forvandle genbrugstøj til nye, seje styles og sy vores egen bumbag. Vi skal lege med materialer, farver, tidens tendenser og symaskiner.
hold_designogmedie8
Vær din egen designer - smykkedesign og ide'
Kom og design smykker, som ikke er set før. Skab din egen stil og lær hvordan du bruger en laserskærer til at producere smykkerne. På dette hold kan du forvandle dine ideer til spændende former og materialer og sample nye teknikker som computertegning og laserskæring med klassisk smykke forarbejdning. Vi besøger designmarkedet Finders Keepers i KBH og får besøg af en ung designer, der arbejder professionelt med sit smykkedesign. Undervisningen foregår både i Helsingør og i værkstedet på Kulturværftet.
 


Senest opdateret 26.06.2019 10:25 af CVH