Klatrcross Skolepiloterne

Klatring og crossfit med Grydemoseskolen

Klatring og crossfit er en del af idrætsundervisningen

Skolepiloterne og elevernes idrætslærer har sammen skræddersyet projektet, der løber henover hele skoleåret.

Læs hvad læreren fortæller om forløbet og samarbejdet med Skolepiloterne:

Da jeg hørte om skolepiloterne, tænkte jeg, at dem vil jeg bruge i min idrætsundervisning for at udfordre mine elever med aktiviteter, som vi ikke selv kunne tilbyde, og som ville give mine elever mulighed for at bryde grænser. Sammen med Charlotte fandt vi frem til et mix af klatring og crossfit over en længere periode.

Vi har lært, at det er vigtigt at kunne stole på hinanden, når man skal samarbejde i pressede og krævende situationer. Samtidig har det givet en anden samhørighed i klasserne. Eleverne har samarbejdet med dem, som de ikke går sammen med til dagligt, og det har givet glæde og en anden form for kommunikation.

Efter forløbet har eleverne talt om den anderledes undervisning og har fået mod på at blive udfordret igen.

Mine elever siger, at det har været sjovt, udfordrende og spændende. Det er anderledes end en almindelig undervisning. De har lært at samarbejde på andre måder og har udvist tillid til hinanden.

Jeg vil helt klart benytte mig af skolepiloterne igen. Der er rigtig mange muligheder for samarbejde og mulighed for at få inspiration til min undervisning.

Tobias Aaberg, Espergærde Skole afdeling Grydemosen

Er du lærer i Udskolingen og kunne du tænke dig at samarbejde med Ungdomsskolen om læringsprojekter i den åbne skole?

Kontakt Projektkoordinator Charlotte Karrebæk
Mail: chk08@helsingor.dk