skip to Main Content
Hamløs – Unge På Forfattertræf

Unge forandrer måden, der fortælles om Helsingør

8 unge i forfatternetværk om en bog om Helsingør – uden Hamlet.

I weekenden var der forfattertræf for de 8 unge, der sammen skal udgive en bog.
De har fået udfordringen at skrive en bog om Helsingør, uden at nævne Hamlet med et ord.

Natascha Ulrich fortæller

Jeg har tilmeldt mig det her projekt, fordi jeg brænder for ord. Det er en god chance til at møde andre ungemennesker med samme interesse. Det kan være som at lede efter en nål i en høstak. Unge mennesker går ikke rundt med et skilt på maven, hvor der står at man vil være forfatter. Nogle gange kan det godt være lidt ensom at have den interesse.

I løbet af weekenden fik forfatterspirerne feedback på deres litterære værker og de havde besøg af forfatter Kasper Colling Jensen, som skriver i grænselandet mellem roman og novellesamling. Kasper debuterede i 2010 med “Mount København”og fulgte op med “Den danske borgerkrig 2018 – 2024” i 2013.

Mødet mellem de unge og Kasper Colling Jensen gav bl.a anledning til en snak om betydningen af at have et netværk, som man stoler på, som kan give feedback på éns litterære arbejde, mens man er i skriveprocessen.

De unge vil mødes løbende omkring bogudgivelsen, og de vil i løbet af projektet blive introduceret til livet som forfattere.

Projektet er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og bibliotekerne. Det er 19-årige Harald Toksværd, der har taget initiativ til projektet, og har udviklet det bl.a sammen med JA-kontoret.

Back To Top